Munzur Çayı'nda kaybolan üçüncü kişinin de cansız bedeni bulundu

Munzur Çayı'nda kaybolan üçüncü kişinin de cansız bedeni bulundu

Azad Demiral'ın cansız bedenine 23'üncü günde ulaşıldı.

Dersim'de, otomobilin Munzur Çayı'na uçtuğu kazada 22 yaşlarında Baran Aslantaş ile Mehmetcan Demiral’ın ardından, 21 yaşındaki Azad Demiral’ın da cansız bedenine ulaşıldı.

Ramazan Bayramı tatilinde, Diyarbakır'dan geldikleri Dersim'in Ovacık ilçesindeki Munzur Gözeleri'ni görmek isteyen Mehmetcan Demiral ile yeğeni Azad Demiral ve Baran Aslantaş'ın içinde bulunduğu otomobil, 21 Nisan'da Dersim-Ovacık kara yolunun 40'ıncı kilometresindeki Aşağı Torunoba mevkisinde kontrolden çıkıp Munzur Çayı'na uçtu.

Otomobildeki 3 kişi, suda kayboldu. Farklı kurumlardan oluşan toplam bin 200 kişilik bir ekiple, arama başlatıldı. Çalışmaların 16'ncı gününde Miskişah mevkisinde Baran Aslantaş'ın,19'uncu gününde de Venk Köprüsü mevkisinde Mehmetcan Demiral'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Azad Demiral’ın cansız bedeni de bugün çalışmaları 23’üncü gününde şehir merkezinde Munzur Çayı ile Uzunçayır Baraj Gölü’nün sınırını belirleyen Mavi Köprü mevkisinde bulundu. Demiral’ın cansız bedeni, otopsi için, Tunceli Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. (DHA)

DAHA FAZLA