Kıraathanede silahlı saldırı: Bir yaralı

Kıraathanede silahlı saldırı: Bir yaralı

Müşterisi tarafından vurulan kıraathane sahibi ağır yaralandı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde Güzel Koçak isimli kıraathane sahibi, tartıştığı bir müşteri tarafından başından tabanca ile vuruldu. Koçak'ın sağlık durumun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Halkalı Merkez Mahallesi Tuna Caddesi'nde meydana geldi. Kıraathane sahibi Güzel Koçak, ismi öğrenilemeyen bir müşteri ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. İkili arasındaki tartışmada, müşteri, üzerinde bulundurduğu tabancayla Koçak'a doğru ateş etti. Koçak başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, başından yaralanan kıraathane sahibine ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken olay yerinde detaylı inceleme yaptı.

Hastaneye kaldırılan Güzel Koçak'ın sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

DAHA FAZLA