Denizli’de kadın cinayeti

Denizli’de kadın cinayeti

Ummuhan Zerrin Uygun, evli olduğu Sinan Uygun tarafından katledildi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Sinan Uygun (41) isimli erkek, evli olduğu 2 çocuk annesi Ummuhan Zerrin Uygun’u (38) kesici aletle öldürdü.

Merkezefendi’ye bağlı Değirmenönü Mahallesi Lozan Caddesi’nde bulunan Engin Apartmanı’nın ikinci katında, saat 19.30 sıralarında bir kadın cinayeti meydana geldi.

İddiaya göre Sinan Uygun isimli erkek ile evli olduğu tekstil işçisi Ummuhan Zerrin Uygun (38) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sinan Uygun, tartışma sırasında kendisini aldatmakla suçladığı kadını kesici aletle yaraladı.

ÇOCUKLARI EVDE YOKTU

Gürültü ve kadının yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Olayın ardından apartmanın önüne çıkan Sinan Uygun burada gözaltına alınırken, eve gelen sağlık ekipleri ise Ummuhan Zerrin Uygun’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, katledilen Uygun’un cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ummuhan Zerrin Uygun ile Sinan Uygun’un 20 ve 17 yaşlarındaki çocuklarının olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Sinan Uygun’un emniyetteki sorgusunun sürdüğü aktarıldı.

DAHA FAZLA