Bursa’da kadın cinayeti

Bursa’da kadın cinayeti

İzzet A. isimli erkek, Nurcan İnan’ı katletti.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 41 yaşındaki müzisyen Nurcan İnan, ısrarlı takibine maruz kaldığı 46 yaşındaki İzzet A. tarafından ateşli silahla vurularak öldürüldü. Olay yerinden kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan fail İzzet A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmangazi’ye bağlı Sırameşeler Mahallesi Çatal Sokak’ta, 24 Ocak günü saat 02.00 sıralarında bir kadın cinayeti işlendi.

Edinilen bilgiye göre, Nurcan İnan’ı bir süredir ısrarlı takibe maruz bırakan İzzet A. isimli erkek, 24 Ocak gecesi solist olarak çalıştığı mekanda İnan’ı dinledi. İzzet A., daha sonra mekan çıkışında İnan ile kızı Y.M.’yi kendi otomobiliyle evlerine bırakmak istedi. Nurcan İnan, İzzet A.’nın teklifini reddederek kızı Y.M. ile birlikte taksiyle evine giderken, İzzet A. da taksiyi takip etti.

SOKAK ORTASINDA ATEŞ ETTİ

Daha sonra İzzet A. ile Nurcan İnan sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında İzzet A., yanında getirdiği tabanca ile İnan’ın kafasına doğru ateş açtı. Nurcan İnan yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nurcan İnan’ı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı. İnan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Geldiği otomobile binerek olay yerinden kaçan İzzet A., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. İzzet A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Fail, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nurcan İnan’ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Orhaneli ilçesinde toprağa verildi.

DAHA FAZLA