Anneannesi ve teyzesini katleden Okan Altay tutuklandı

Anneannesi ve teyzesini katleden Okan Altay tutuklandı

Okan Altay, "canavarca hisle insan öldürmek" suçundan tutuklandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 63 yaşındaki anneannesi Hülya Çetinkaya (63) ile 46 yaşındaki teyzesi Filiz Kaplan'ı katleden Okan Altay, "canavarca hisle insan öldürmek" suçundan tutuklandı.

20 Ocak günü saat 18.00 sıralarında Güvenlik Mahallesi 259 Sokak'taki evde 28 yaşındaki Okan Altay, yanındaki yanıcı sıvı ile anneannesi Hülya Çetinkaya ile birlikte yaşadığı daireye gitti. Üst katta yaşayan Altay'ın teyzesi Filiz Kaplan, tartışmayı duyup telefonundaki KADES uygulaması üzerinden yardım istedi. Kaplan, daha sonra alt kata indi. Okan Altay bir süre sonra yanıcı sıvıyı anneannesi ile teyzesinin üzerine dökerek ateşe verdi ve daireden çıktı.

İhbarla adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, bir saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Evde yapılan incelemede Çetinkaya ile Kaplan'ın cansız bedenleri bulundu. Dumandan etkilenen fail Okan Altay ise hastaneye götürüldü.

Ardından emniyete götürülen Okan Altay, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Altay, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "canavarca hisle insan öldürmek" suçundan tutuklandı. (DHA)

DAHA FAZLA