Kerhaneleri hazırla Reis! NATO geliyor...

Başka ihtimal yok sen de yapacaksın. Çünkü bu “hizmet” Türkiye'de sağın geleneğidir.

Almanya 1200 asker yolluyormuş, İngilizler, Fransızlar daha fazla uçak gönderecekmiş, Amerika bölgede yeni üsler kuracak, savaş gemileri Akdeniz'e demirleyecek, NATO size sahip çıkacakmış ve bunları yaparken İncirlik Üssü'nü de kullanıp Türkiye'nin ordusundan, işbirliğinden, meziyetlerinden faydalanacaklarmış... Yani AKP Türkiye'yi bir çıkmaza sokup, emperyalizmin eteklerine iyice yapıştırırken, onlar ülkemizi kendi planları için daha büyük bir bataklığa çekecekmiş.

Ve sen mutlaka şaşırtmayacaksın. Sen de aynı senden öncekiler gibi sadakatini gösterecek, askerini pazarlayacak, ülkeyi emperyalist tahakküme teslim etmeye dış politika diyeceksin.

Hem zaten o uçağı bunun için düşürmediniz mi? ABD gelsin, Almanya gelsin, İngiltere, Fransa gelsin ve Ortadoğu'yu iyice cehenneme çevirsin, herkes savaşa katılsın diye değil miydi? Coniler vatandaşın rakı festivali yapamadığı Adana sokaklarında sarhoş dolaşsın, genelevlerde sefa ile uçkurunu çözsün, aşırı milliyetçilikten soysuzlaşmış tüccarlar üç kuruş için o paralı askerlere sırnaşsın diye vurmadınız mı o uçağı? Tüm tasanızın emperyalizmin daha çok askerini bölgeye yollaması ve bizim topraklarımıza saplanmış bir savaş üssünü kullanması olduğu anlaşılmıyor mu sanıyordunuz? NATO'ya yol olsun diye tetikçilik yapmanın Batının minnetini değil, memlekete esaret, halka onursuzluk ve size piyonluktan başka bir şey getirmeyeceğini fark etmiyor muydunuz? ABD'nin, “IŞİD-Türkiye ilişkisi yoktur” diye başınızı okşamasının bir faturası olacağını bilmiyor musunuz?

*****

Yani demem o ki, sen şimdi “büyük usta” mavralarıyla avunup, dünya aleme kafa tutan hırsınla felekte seyran ederken... Ortadoğu'ya egemen olup sokaklarda posterimi yürüteceğim, öğlen Şam'da akşam Bağdat'da namazımı kılacağım, Allah benden razı, millet kölem olacak ve tabi ben de sarayda cukkayı dolduracağım hayalleri kurduktan sonra bu kadar çuvallarsan... Emperyalizme teslimiyet de kaderin olur.

Yani, desteklediğin şeriatçı çeteler sadece bölgeyi değil dünyayı bir kan deryasında boğuyorsa ve sen şimdi yalnız Ankara'da değil, Paris'te veya Kerkük'te patlayan her bir IŞİD bombasının suç ortağı sayılıp, ölen her bir çocuğun katili olarak afişe oluyorsan; cihatçılarınız MİT'in verdiği silahları geride bırakıp köşe bucak kaçarken, kan kusturduğun Kürtler kendi iktidarını kuruyor, Esad meşruiyetini yükseltiyorsa; senin elinde sadece 2,5 milyon mülteci, sınır muhafızlığı, kaçırdığın petrolün belgeleri, çürümüş mandalinalar ve Türkiye'de kurulmaya başlanan cariye pazarları kalıyorsa... Kerhane duvarı boyamak da talihin olur.

Nitekim bizde zerre kuruntu, zinhar iftira yok. Sen de gocunmayacak ve yapacaksın.

Senden öncekilerin, senin kapitalist kılavuzlarının, bilcümle yobaz iktidar sahibinin emperyalizme yaranabilmek için kadın pazarlamaktan utandığını sanma sakın. Türk sağının tecrübesi ve ziyadesiyle arsızlığı var. Sen de ne badem bıyığına, ne Kasımpaşalı tafralarına, ne de namus diye kadınları soktuğunuz o kara çarşafa bakacaksın. Cümle aleme kibir yayarken söylediğin yüzde 99 Müslümanı hatırlamayacak, teslimiyeti asalet sayacaksın.

Evet aynı Menderes ve Özal gibi olacaksın... Bugüne kadar memleketi emperyalistlere yüzsüzce satmış her sağcı gibi sen de utanmayacak, soran olursa, Demirel'i anımsayıp “genelevleri açmasaydım da beni mi şaapsalardı” diye lafı yapıştıracaksın.

Aynen İngiliz donanması İstanbul'a geldiğinde halifeniz Abdülhamit'in tüm kerhaneleri temizletip, duvarlarını boyattığı, İngilizlere beleş deyip Osmanlı vatandaşlarının girmesini yasaklattığı kadar konuksever olacaksın.

Conileri, Amerikan zırhlısı Missouri Türkiye'ye vardığı zaman Bezm-i Alem Valide Sultan'ın minarelerine “Welcome” mahyası asıldığı gibi karşılayacak, yine o zaman yaptığınız gibi camilerde “Amerika dostumuz komünistler düşmanımız” hutbeleri okutmaya ibadet diyeceksin.

Altıncı Filo “ihtiyaç molası” diye Dolmabahçe'ye demir atıp yeni badana yapılmış genelevin yokuşunu tırmandığı sırada, onların savaş gemilerini kıble yapıp namaz kılan halk düşmanı İslamcılar gibi emperyalistler önünde secde edecek, Moskof'a düşman ve Yanki'ye tutkun olduğunu göstermek için komünistlere, solculara, ilericilere daha çok saldıracaksın.

Ama şüpheniz olmasın biz de aynısını yapacağız. Sizin secde ettiğiniz Altıncı Filo askerlerini denize döken devrimci gençler gibi boyun eğmeden yürüyüp, daha dün sarıklı yobazı kovalayan ilerici kadınların cesaretini göstereceğiz. Hepsini, hepinizi üzerinize katran döküp topraklarımızdan defedeceğiz...