Zırhlı aracın ezdiği 6 yaşındaki Efe Tektekin hayatını kaybetti

Zırhlı aracın ezdiği 6 yaşındaki Efe Tektekin hayatını kaybetti

Diyarbakır'da zırhlı aracın çarpması sonucu beyin kanaması geçiren ve yoğun bakım servisinde tedavisi süren 6 yaşındaki Efe Tektekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Diyarbakır'da zırhlı polis aracının çarpması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki Efe Tektekin hayatını kaybetti. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde çarşamba günü zırhlı polis aracının ezdiği Efe Tektekin'e beyin kanaması teşhisi konulmuştu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren 6 yaşındaki Efe Tektekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

İKİ DEFA ÜZERİNDEN GEÇMİŞ

Baba Ahmet Tektekin, Efe’nin dün öğle saat 13.38’de evden çıktığını anlatarak, “Oğlum fırına ekmek almak için evden çıkıyor. Fırına doğru giderken o sırada yoldan geçen araç oğluma çarpıyor. 2 defa üzerinden geçiyor. Etrafta bulunan vatandaşlar oğlumu zırhlı aracın altından çıkarıyorlar” demişti.

Zırhlı araç çarpmasının ardından çevredekilerin toplandığını, o sırada gerginlik yaşandığını anlatan Tektekin, “Polis o sırada tabanca ile havaya ateş açıyor. Çevrede bulunanlar oğlumu ticari bir araçla önce Sultan Hastanesi’ne kaldırıyorlar. O sırada olay yeri incelemesi yapılıyor" şeklinde olayı anlatmıştı.