Yurt dışından ödül aldılar, yurt içinde duyuramadılar... Tepkiler sonrası paylaşım silindi!

Yurt dışından ödül aldılar, yurt içinde duyuramadılar... Tepkiler sonrası paylaşım silindi!

Tempo Çağrı Merkezi’ne 2020 STEVIE Ödülleri’nin iki dalında ödül verildi. Ödülün duyurusu Çağrı Merkezleri Derneği’nin Twitter hesabından yapıldı. Paylaşıma, hakkını arayan işçiler ve sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Tepkilerin ardından önce işçiler engellendi, sonra paylaşım silindi.

İleri Haber

Batman’da 30’a yakın işçisini haksız yere işten çıkaran ve tehdit ile mobbinge maruz bırakan Tempo Çağrı Merkezi’ne yurt dışından iki ödül verildi. Çağrı Merkezleri Derneği ödüllerin duyurusunu sosyal medya üzerinden yaptı. Paylaşıma hakkını arayan işçiler ve sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Ardından önce işçiler engellendi, sonrasında ise paylaşım kaldırıldı.

Batman Tempo Çağır Merkezi'nde Digitürk ve beIN Sports müşteri temsilcisi olarak çalışan 30'a yakın işçi, 14 Temmuz tarihinden itibaren çağrı merkezi yöneticilerinin dayatmasıyla, müşteri memnuniyeti anketlerini kendilerine yaptırılmasından sorumlu tutularak işten çıkarılmışlardı. Haklarını arayan işçiler, şirket yöneticileri tarafından tehdide maruz bırakılmıştı.

[ih2]

Tempo Çağrı Merkezi’ne 2020 STEVIE Ödülleri’nin iki dalında ödül verildi. Ödülün duyurusu Çağrı Merkezleri Derneği’nin Twitter hesabından yapıldı. Paylaşıma, hakkını arayan işçiler ve sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Tepkilerin ardından önce işçiler engellendi, sonra paylaşım kaldırıldı.

[ih3]

DAHA FAZLA