Yozgat'ta AKP organizasyonu: Öğrenciler sabah namazına götürüldü

Yozgat'ta AKP organizasyonu: Öğrenciler sabah namazına götürüldü

AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü’nün düzenlediği organizasyon kapsamında öğrencilerle buluştu, sabah namazına gidildi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir Sen’in öncülüğünde Yozgat’taki okul müdürleri ile bir araya gelen AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şimdi de Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü’nün düzenlediği organizasyon kapsamında öğrencilerle buluştu.

Aralarında Yerköy ilçesinin de yer aldığı toplam yedi ilçeyi 31 Mart’ta kaybeden AKP, çareyi devletin il müdürlerine organizasyon yaptırmakta buldu. Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezi’nin kahvaltı organizasyonunun ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yozgat Müdürü Rasim Parlak, AKP Milletvekili Başer ve AKP Yozgat İlçe Başkanı öğrencilerle birlikte fotoğraf verdi. Öğrenciler, Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyondan önce sabah namazına götürüldü. AKP’li isimler, sabah namazında da öğrencilerin ‘yanında’ yer aldı.

'DUR DEMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR'

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, namazın dahi siyasi çalışmalara malzeme yapıldığını belirterek “Bir il müdürünün görevi AKP’li milletvekiline organizasyon düzenlemek değildir. Bir bürokrat devletin imkânlarını bu millete hizmet için kullanmak yerine bir siyasetçinin emrine sunuyor ise buna dur demek hepimizin boynunun borcudur.”

DAHA FAZLA