Yobaz Nurettin Yıldız'a soruşturma

Yobaz Nurettin Yıldız'a soruşturma

Yobaz Nurettin Yıldız'a Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

“Allah vur dediyse vardır bir hikmet”, "Kadınların, Allah'ın erkeklere 'dövün, rahatlayın' diye müsaade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmesi gerekiyor" şeklinde skandal açıklamalarla gündeme gelen yobaz Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlatıldı.

"6 yaşındaki çocukla evlenilebilir", "Çalışan kadın, fuhuşa hazırlık yapan sürece destek olmuş oluyor", "Kız çocukları cehennem kadar risktir", "Asansör 'halvet' ortamı oluşturur", "Baharatlı yiyecekler, aşırı et tüketimi, cinsel şehveti uyarıcı gazlı, kahve gibi çay gibi içecekler, kakaolu içecekler… Bunlar şehvet uyandırıcı şeylerdir", “Yatağa, yatar yatmaz gözünü kapatıp uyuyun yoksa battaniye ve yorgan cinsel dürtülerinizi rahatsız edebilir” gibi açıklamalarıyla bilinen gerici Nurettin Yıldız hakkında kadınlara yönelik açıklamalarından dolayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

[ih2]

Yobaz Yıldız, "Allah, peygamber adına konuşuyorum" diyerek şunları söylemişti:

"Kadınların Allah erkeklere 'dövün, rahatlayın' diye müsade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmesi gerekiyor. Allah böyle diyor. Mesela bir erkeğe 'Kadının yüzüne vurmayacaksın' diyor. Boyundan yukarısına vurmak yasak. Emniyet müdürlüğüne dilekçe yazın nasıl vurulacağını öğretsinler size. Göğüs kısmına vurmayacaksın. Cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun. Elini yumruk yapıp vuramıyorsun. İşkence yapmak için değil, deşarj olmak için vurdurtturuyor Allah. Eğer erkeğe burasına kadar geldikten sonra 'dokunma bu kadına' dersen erkek başka yolla rahatlar, o da o kadını delirtir."