Yerleştiği sığınma evinde evli olduğu erkek tarafından bulunan Zeynep Topal katledildi

Yerleştiği sığınma evinde evli olduğu erkek tarafından bulunan Zeynep Topal katledildi

Evli olduğu Osman Topal’ın şiddetine maruz kaldığı için yerleştiği sığınma evinde bulunarak Bingöl'e geri götürülen Zeynep Topal katledildi.

İstanbul’da yerleştirildiği sığınma evinde evli olduğu Osman Topal tarafından bulunup Bingöl'ün Karlıova ilçesine geri getirilen Zeynep Topal, elleri arkadan bağlı şekilde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu. Cinayetle ilgili Osman Topal ve iki yakını gözaltına alındı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nden dün akşam saatlerinde silah sesleri yükseldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Sanayi Sitesi’ne gelen polis bahçede bir kadın cesedi ile karşılaştı. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp'a gönderildi.

Başlatılan soruşturma doğrultusunda cenazenin 27 yaşındaki Zeynep Topal isimli evli ve 2 çocuk annesi kadına ait olduğu belirlendi. Evli olduğu erkek Osman Topal’ın şiddetine maruz kalan kadının iki ay önce evi terk ederek İstanbul’a geldiği ve sığınma evine yerleştirildiği ortaya çıktı. Fakat Zeynep Topal yerini öğrenen Osman Topal tarafından bir hafta önce sığınma evinden alınıp, Karlıova’ya geri getirildi.

Yeni Yaşam'ın haberine göre, ilçeye geri getirilen Zeynep Topal’ın dün akşam elleri arkadan bağlı şekilde ölü bulunması üzerine Osman Topal ve iki yakını gözaltına alındı.

DAHA FAZLA