Yayıncılar Kooperatifi'nin kitap satış sitesi okurla buluştu

Yayıncılar Kooperatifi'nin kitap satış sitesi okurla buluştu

Yayıncılığın sorunlarını ortak çabayla aşmayı hedefleyen Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) internet kitap satış sitesini hayata geçirdi.

Aralarında Abaküs, Aras, Ayrıntı, Avesta, Berfin Bahar, Bilim ve Gelecek, Birgün, Bulut, Cumhuriyet, Cem, Dipnot, Doğu, E, Ithaki, Kalkedon, Kor, Lis, NotaBene, Ozan, Paloma, Pan, Su, Tekin, Say, Telgrafhane, Varlık, Yar, Yazılama, Yeni Insan, Yordam Kitap gibi yayınevlerinin ve gazetelerin bulunduğu YAYKOOP kitap satış sitesi, yayıncılar arasında geliştirdiği dayanışma bilincine okuyucuyu ve bağımsız kitabevlerini de ortak etmek amacıyla yola çıkıyor.

Okurlara kolay ve hızlı şekilde kitap ulaştırmayı amaçlayan yaykoop.com, farklı yayınevlerinin kitaplarını tek bir siteden edinmek isteyenlerin taleplerine karşılık vermeyi hedefliyor.

YAYKOOP’un konuyla ilgili duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

Büyük yayınevi küçük yayınevi ayrımı yapmayan, çok satanla, az satanı perdelemeyen, önceliğini iyi kitabı, en iyi şekilde sergilemek, sunmak ve ulaştırmak olarak belirleyen yaykoop.com, gerçek okurun vazgeçilmez kitap alışveriş sitesi olacak!
 

yaykoop.com ile kooperatif üyesi yayınevlerinin tüm kitaplarını kendi deposundan, aynı gün kargo ile okuyucuya ve kitabevlerine ulaştırıyor.

Kurulduğu günden bugüne yeni yayınevlerinin katılımıyla sürekli genişleyen ve dayanışmayı çoğaltan Yayıncılar Kooperatifi, internet kitap satış sitesi yaykoop.com'u da yeni üyelerinin ve kooperatif ilkelerini benimseyen diğer yayınevlerinin katılımıyla her gün yenilenen, büyüyen, genişleyen bir kitap platformuna dönüştüreceğini gösteriyor.

Nitelikli okurla, bağımsız kitabevleri ile yerel yönetimler ve demokratik kitle örgütleriyle işbirliği ve dayanışma içerisinde, her kategorideki nitelikli yayını en hızlı ve güvenilir şartlarda okuyucuya ulaştırmayı amaçlayan yaykoop.com şimdi ziyaretinizi bekliyor!

DAHA FAZLA