Yanında hasta olmadan ilaç yazdırmak isteyen saldırgan, sağlık emekçilerine ve hastalara saldırdı!

Yanında hasta olmadan ilaç yazdırmak isteyen saldırgan, sağlık emekçilerine ve hastalara saldırdı!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir Aile Sağlık Merkezi'ne gelen saldırgan, hastayı görmeden ilaç yazılamayacağını söyleyen sağlık emekçisine ve saldırganı durdurmak isteyen hastalara saldırdı.

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki bir aile sağlığı merkezinde, yanında hasta olmadan ilaç yazdırmak isteyen bir saldırgan, hastayı görmek isteyen sağlık emekçilerine ve saldırganı durdurmak isteyen hastalara yumruklarla saldırdı.

Çavuşbaşı'nda bulunan sağlık merkezine gelen saldırgan, aile sağlık merkezine getirmediği çocuğu için kendi adına ilaç yazdırmak istedi. Tıbbi sekreterin hastanın da yanında olması gerektiğini söylemesi üzerine saldırgan ikna olmadı ve sekretere yumruklarla saldırmaya başladı. 

Saldırı yaşanırken sağlık merkezinde bulunan yaşlı bir hasta, saldırgana engel olmak istedi. Saldırgan, hastaya yumruk atarak yere düşürdü ve darp etmeye devam etti. Olay yerinde bulunan diğer hastaların araya girmesiyle durdurulan saldırgan, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DAHA FAZLA