Yandaşın Tuzu Kuru: 'Bu Millete Bir Şey Olmaz'

Yandaşın Tuzu Kuru: 'Bu Millete Bir Şey Olmaz'

Yandaş Tatlıses, Erdoğan tarafından 24 Haziran öncesinde aday gösterilmemişti.

AKP’nin 24 Haziran’daki milletvekili aday adaylarından olan yandaş sanatçı İbrahim Tatlıses, dolardaki tarihi artışla ilgili yaptığı açıklamayla şaşırtmadı.

Erdoğan güzellemesi yapan Tatlıses, onun “ekonomik savaş” söylemini tekrarlarken, “Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın. Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var.” dedi.

Her krizde fatura halka kesilirken, çok büyük bir servete sahip olan Tatlıses dövizdeki artıştan kimsenin etkilenmeyeceğini söyledi.

Tatlıses şöyle devam etti:

“Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü… Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz! Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz…

‘KİMSE AÇ AÇIKTA KALMAZ’

Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı… Birlik olursak her şeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline.”