Yandaş yazar Ömer Turan gözaltına alındı

Yandaş yazar Ömer Turan gözaltına alındı

Yandaş yazar Ömer Turan gece saatlerinde gözaltına alındı.

Yandaş yazar Ömer Turan, gece saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltı haberini, Turan'ın genel yayın yönetmeni olduğu Manset24.com duyurdu. 

Haberde, “Sitemiz Manset24.com'un genel yayın yönetmeni, Gazeteci Ömer Turan az önce gözaltına alındı. Ömer Turan'ın gözaltına alınma sebebi ise sitemizde yayınlanan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili haber gösterildi” ifadeleri kullanıldı

Manset24.com'da bugün yayınlanan bir haberde, Fethullah Gülen cemaatine yönelik soruşturmada tutuklu bulunan Mehmet Baransu ile haklarında yakalama kararı bulunan Emre Uslu ve Önder Aytaç'ın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a "övgü dolu yazılar yazdığı" belirtilmişti. 

"ERDOĞAN'A OLAN SADAKATİMİN BEDELİ"

Gözaltına alınan Turan, kendisiyle ilgili 3 sayfalık bir not yazdı. Odatv'nin aktardığına göre, Turan notta, “Küs değilim, kızgın değilim ya da kırgın hiç değilim, aksine gururluyum. Türk devletine ve Erdoğan'a olan sadakatimi hapise girerek ödüyorum. Bu benim için bir şereftir. Vallahi sonunda ölüm dahi olsa bu kutlu davadan vazgeçmem. Ya devlet başa ya kuzgun leşe" ifadelerini kullandı.

Turan, "Bu sayın Cumhurbaşkanımıza ve FETÖ ile mücadele edenlere hatta tüm milli unsurlara çekilmiş bir operasyondur. Yarından itibaren Ömer Turan'ı bile almışlarsa FETÖ ile mücadele bitmiştir, Erdoğan  ölümüne yanında duranlara sahip çıkmıyor algısı işleyecek" dedi.

DAHA FAZLA