Yandaş medyadan bir skandal daha: Hedef gösterme, iftira, yalanlar...

Yandaş medyadan bir skandal daha: Hedef gösterme, iftira, yalanlar...

31 Mart yaklaşırken, yandaş medya da skandal haberlere devam ediyor. İki yandaş yayın organı tarafından yayınlanan haberde hedef gösterme, iftira ve yalan doruğa çıktı.

İleri Haber - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, yandaş basında da iftira ve yalanlarla sürdürülen propaganda devam ediyor. Erdoğan’ın saldırgan söylemlerine dayanan 'haberler' yandaş medyada yayınlanmaya devam ederken, bu 'haberlere' absürt kaynaklar gösteriliyor.

Yandaş Sabah gazetesi tarafından yayınlanan, Demirören tarafından satın alınmasının ardından yandaşlık yarışında epey yol kat eden Hürriyet gazetesinin de aynen kopyaladığı “CHP Saadet ve İyi Parti’nin PKK ile bağlantılı adayları…” başlıklı 'haber' yine birçok skandalı içerisinde barındırıyor.

HEDEF GÖSTERME VE ÇARPITMA DOLU

Millet İttifakı adaylarından bazılarının açık kimlik bilgilerinin verilerek hedef gösterildiği 'haberde', belirsiz bir yerden alınan bilgiler kaynak gösteriliyor.

Üstelik bu bilgilerin içeriği de birçok absürtlüğü barındırıyor. Yandaşların kaynak gösterdiği bilgilerde “Doğu İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticisi olmak” , “Akdeniz Mezopotamyalılar Dayanışma ve Yardımlaşma Kültür Derneği üyesi olmak”, “Newrozlara katılmak”, “çeşitli eylemlerde yer almak” gibi gerekçeler gösteriliyor.

İşte o 'haber': http://www.hurriyet.com.tr/gundem/chp-saadet-ve-iyi-partinin-pkk-ile-baglantili-adaylari-41160255?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=chp-saadet-ve-iyi-partinin-pkk-ile-baglantili-adaylari-41160255&utm_term=post