Yandaş Hilal Kaplan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bana gazeteci demesen de olur

Yandaş Hilal Kaplan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bana gazeteci demesen de olur

Yandaş Sabah yazarı Hilal Kaplan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik "Gazeteci falan değil" sözlerine yanıt verdi.

AKP’nin yayın organı Sabah gazetesinin yazarı ‘Pelikancı’ Hilal Kaplan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik "Gazeteci falan değil" sözlerine, "CHP grubunda gazeteci diye Eren Erdem alkışlatmış adamsın, sen gazeteci demesen de olur” şeklinde yanıt verdi.

Yandaş Hilal Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi için "Gazeteci falan değil" dediği video'yu paylaştı. Kaplan, söz konusu paylaşıma şu notu düştü:

"CHP grubunda gazeteci diye Eren Erdem alkışlatmış adamsın, sen gazeteci demesen de olur."

TRUMP’IN SÖZLERİNE YANIT VEREMEMİŞTİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki görüşmesinin ardından yapılan basın toplantısının soru-cevap kısmında ilginç bir olay yaşanmıştı.

Erdoğan, ‘Pelikancı’ olarak bilinen yandaş Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’dan, "Evet Hilal Hanım buyur" diyerek sorusunu sormasını istemişti. Kaplan, Trump’a soru yöneltmek için hazırlanırken o sırada Trump, "Türkiye’den dostane bir insan lütfen, yalnızca arkadaş canlısı gazetecileri görmek isteriz. Etrafta onlardan fazla yok" demişti.

Daha sonra ise Kaplan’ın sorusunu yanıtlayan Trump, Erdoğan'ı işaret ederek "Şimdi başkana bir soru sorabilirsin, aynı gazeteci. Gazeteci olduğuna emin misin? Türkiye hükümeti için çalışıyor olmayasın, bu sorudan sonra" ifadelerini kullanmıştı.