Yandaş futbolcu Arda Turan hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi

Yandaş futbolcu Arda Turan hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi

İddianamede Turan için, 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Yandaş futbolcu Arda Turan’ın taciz ve darp olayıyla ilgili hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Buna göre ilk duruşma, 30 Ocak'ta yapılacak.

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim gecesi futbolcu Arda Turan’ın Özlem Ada Şahin’i taciz, eşi pop şarkıcısı Berkay Şahin’i de darp etmesiyle ilgili hazırlanan iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, duruşma tarihini de 30 Ocak tarihi olarak belirledi.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin "müşteki", Arda Turan ve Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçlamasıyla  3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.