Whatsapp'ta yaşanan sorun çözüldü

Whatsapp'ta yaşanan sorun çözüldü

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp birçok kullanıcıyı etkileyen bir sorunla karşı karşıya gelmişti. Çevrimiçi ve son görülme özelliği geri geldi.

Gün içerisinde  Whatsapp'ta kullanıcılar son görülme ve çevrimiçi özelliklerine erişim sağlayamıyordu. Türkiye saatiyle 22.50'de gizlilik özellikleri tekrar kullanılabilir hale geldi. 

Mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta kullanıcılar konuştukları kişinin son görülme bilgisini ve çevrimiçi olup olmadığını göremiyordu. Bazı kullanıcılar tarafından, gelen son güncellemeyle  çevrimiçi ve son görülme özelliğinin kaldırıldığını iddia etmişti

HATANIN KAYNAĞI BELLİ OLDU

WhatsApp hakkında son durum bilgileri paylaşan WABetaInfo'nun paylaştığı tweet'lere göre WhatsApp'ta görülen bu sorun, şirketin sunucu tarafında yaşanan farklı bir sorundan kaynaklandı. WhatsApp sunucularında yaşanan sorun nedeniyle kullanıcıların gizlilik tercihleri otomatik olarak "Hiç kimse" şeklinde değiştiriliyordu.

Bununla birlikte WABetaInfo, sorunu yaşadığınız takdirde WhatsApp'ı silip tekrar yüklemeye çalışmamanızı da söyledi.. Paylaşıma göre uygulama şu anda bir kez silindiğinde kullanıcılar yeniden giriş yapmakta sıkıntı yaşıyorlar.

Konuyla alakalı Whatsapp'tan halen açıklama gelmezken, Türkiye saati ile 22.50 civarında WhatsApp'ta son görülme ve çevrimiçi bilgilerinin tekrar kullanılabilir olduğu görüldü. Kullanıcıların erişmekte sıkıntı yaşadığı 'Gizlilik' özellikleri de eski hâline dönüş yaptı.

DAHA FAZLA