Volkan Bayar Eğitim Bir Sen’e ‘Erdemli insan’ makalesi yazmış

Volkan Bayar Eğitim Bir Sen’e ‘Erdemli insan’ makalesi yazmış

Eskişehir’de 4 akademisyeni vurarak öldüren Volkan Bayar Eğitim Bir Sen için makale yazmış.

İleri Haber
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde çok sayıda kişiyi "Bunlar FETÖ’cüdür" diye ihbar eden, ihraç edilip cezaevlerine girmesine neden olan Volkan Bayar isimli akademisyen dört kişiyi öldürdü. 

4 akademisyeni katleden Volkan Bayar ve araştırma görevlisi eşi Saadet Aylin Bayar’ın iktidara yakınlığı ile bilinen Eğitim-Bir-Sen Sendikası’na ait ‘Eğitim Ve İnsani Bilimler Dergisi: Teori Ve Uygulama‘ dergisinde “Erdemli İnsan Yetiştirme Modeli: Hacı Bektâş-ı Velî Felsefesinden Çağcıl Eğitim Sistemleri İçin Bazı Çıkarımlar” başlığıyla bir makale yayımladığı ortaya çıktı.

'DEFALARCA ŞİKAYET ETTİK'

Volkan Bayar hakkında defalarca Rektörlüğe ve YÖK'e şikayette bulunduklarını ancak hiçbir işlem yapılmadığını savunan Prof. Dr. Ayşe Aypay, “Rektörlük hakkında, YÖK hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. İşlem yapmadılar. Volkan Bayar denilen gerçek anlamda vatan hainini korudular. Volkan Bayar hakkında dilekçelerimizin sisteme girmemesi için memurlara talimat verdiler. Kavga dövüş işleme soktuk dilekçeleri. Hiçbirine yanıt alamadık. Şimdi kim verecek 4 tane canın hesabını?” diye haykırmıştı.

DEKAN: AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Saldırının hedefleri arasında yer alan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Cemil Yücel ise, “Arkadaşlar ben iyiyim saldırgan Volkan Bayar isimli araştırma görevlisi. Akli dengesi yerinde değil, pek çok kişiyi şikayet eden bir insan. Önce benim odama geliyor, beni bulamayınca diğer odalara giriyor. 4 arkadaşımızın görev başında şehit düştüğünü öğrendik. Okula henüz ulaşamadım, bir program için dışarıdaydım. Ancak korkulan bir insandı” açıklamasında bulunmuştu.

İşte o makale: http://dergipark.gov.tr/download/article-file/210491