Veli Önder'in kaçırdığı Duygu Çelikten'in cansız bedeni 15 gün sonra bulundu

Veli Önder'in kaçırdığı Duygu Çelikten'in cansız bedeni 15 gün sonra bulundu

Antalya'da Veli Önder'in kaçırdığı karşı komşusu Duygu Çelikten'in cansız bedeni gömülmüş şekilde bulundu. Çelikten'in bedeninde çok sayıda bıçak yarası saptandı.

Antalya’da 15 gündür kayıp olan iki çocuk annesi Duygu Çelikten’in cansız bedeni, ormanlık alanda toprağa gömülü şekilde bulundu. Çelikten'in bedeninde çok sayıda bıçak darbesinin bulunduğu öğrenildi. Çelikten'in ailesi, kızlarının karşı komşusu olan Veli Önder tarafından kaçırıldığını ifade etmişti.

Muratpaşa ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Duygu Çelikten, 15 gün önce evinden dışarıya fatura yatırmak için çıktı. İddiaya göre Doğu Garajı bölgesine gelen Çelikten’i, kendisini daha önce de  tehdit ve darp ettiği öne sürülen komşusu Veli Önder, annesinin hastanede olduğunu söyleyerek araca binmeye ikna etti Çelikten ile Önder ortadan kayboldu.

Çelikten’in telefonunun kapalı olması ve akşam eve gelmemesi üzerine yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği inceleme başlattı.

'KAYINVALİDESİ BENİ ARAYIP 'VELİ KIZINI VURDU' DEDİ'

Karşı komşuları olan Veli Önder'in, kızlarını kaçırdığını söyleyen anne, kızının fatura ödemesi için dışarı çıktığını dönüşte komşusunun kızlarını zorla arabaya bindirerek kaçırdığını duyduklarını söyledi. Çelikten'in annesi, daha sonra kendilerine katil zanlısı erkeğin kayınvalidesi tarafından telefon açılarak kızının ‘vurulduğunun’ söylendiğini belirtmişti.

CANSIZ BEDENİ KEPEZ'DE BULUNDU

Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları inceleme sonucu Kepez ilçesi Varsak bölgesinde aramalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler, Çelikten’in cansız bedenini çeşitli yerlerdeki kazı çalışmalarının ardından ulaştı. Çelikten’in cenazesi, üzeri toprak ve taşla kapatılmış şekilde bulundu. Genç kadının vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirtildi.

Katil zanlısı Veli Önder'i arama çalışmaları ise devam ediyor.

 Duygu Çelikten

DAHA FAZLA