Uyuşturucuya karşı mücadele veren Eren Yılmaz çeteler tarafından vuruldu

Uyuşturucuya karşı mücadele veren Eren Yılmaz çeteler tarafından vuruldu

Mahallesinde uyuşturucuyla mücadele eden Eren Yılmaz, İkitelli Mahallesi'nde kar maskeli iki kişi tarafından vuruldu.

İleri Haber

İstanbul'da mahallesindeki uyuşturucu çetelerine karşı mücadele eden Eren Yılmaz, gece saatlerinde İkitelli'de kar maskeli iki kişi tarafından vuruldu. Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 

Hastanede tedavi gören Yılmaz’ın ailesi, sivil giyimli polislerin yoğun bakım ünitesine girmeye çalıştıklarını aktardı. Ailenin anlatımına göre; sabaha karşı 03.00 sularında Yılmaz’ın kaldığı yoğun bakım odasına sivil giyimli polisler girmeye çalıştı. Yılmaz’ın kardeşi ve kuzeni durumu fark ederek tepki gösterince polisler kendilerine “Biz cinayet bürodan geliyoruz. Eren Yılmaz için gelmedik” dedi. Fakat Yılmaz’ın yakınları, gelenlerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı siyasi şube polisleri olduğunu düşünüyor. Dikkat çeken bir başka ayrıntı ise, gelen polislerin üzerinde yalnızca hastane personelinde bulunan ve kapıları açma işlevi bulunan özel manyetik kartlardan bulunması.

'POLİSLER NE AMAÇLA İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞIYOR?'

Yılmaz’ın direngen olduğunu ve bu zorlu süreci atlatacağına dair umutlu olduklarını belirten ailesi, “İçeriye biz bile giremiyorken polisler nasıl giriyor? Henüz gözlerini açamamış bir hastanın hayatını riske atarak polislere bu kartları hangi sağlık personeli verdi? Eren ifadesi alınacak durumda değilken polisler ne amaçla içeri girmeye çalışıyor?” diye sordu.

DAHA FAZLA