Uşşaki tarikatı üyesi Erdoğan ve Soylu’ya seslendi: 'Dindar adam lazım' dediniz, yüzlerce yolladık!

Uşşaki tarikatı üyesi Erdoğan ve Soylu’ya seslendi: 'Dindar adam lazım' dediniz, yüzlerce yolladık!

Uşşaki Tarikat lideri Fatih Nurullah'ın 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanmasının ardından aynı tarikat üyesi bir şahıs sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda tarikat liderine destek olmasının yanında Erdoğan ve Soylu’yu etiketleyerek, "Polis, bekçi, memur yapmak için dindar adam lazım dediniz. Yüzlerce yolladık. Karşılığı bu muydu?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah ile aynı tarikatta yer alan bir şahıs, Twitter’dan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

“POLİS, BEKÇİ, MEMUR YAPMAK İÇİN DİNDAR ADAM LAZIM”

Ağustos 2020’de ‘Abdülkerim Erdinç’ ismiyle açıldığı görülen söz konusu hesaptan, “Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız” gibi paylaşımlar yapıldı. Söz konusu hesaptan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenen şahıs, "Polis, bekçi, memur yapmak için dindar adam lazım dediniz. Yüzlerce yolladık. FETÖ'ye karşı yanınızdaydık, karşılığı bu muydu?" ifadelerini kullandı.

‘Fatih Nurullah’ ismini kullanan Şağban’a destek amaçlı açıldığı belirtilen hesapta Abdülkerim Erdinç, 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden tarikat liderine destek olmanın yanı sıra yaşananları “kumpas” ve “iftira” olarak yorumladı. 

Söz konusu Twitter hesabından yapılan paylaşımlar şu şekilde;