Urfa'da Acil Tıp Hekimi Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetti

Urfa'da Acil Tıp Hekimi Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetti

Urfa Tabip Odası dün(15 Ağustos) Twitter hesabından yaptığı açıklamada Viranşehir’de Vimed Tıp Merkezi’nde Acil Tıp Hekimi olarak çalışan Dr. Abdurrahman Demir'in Covid-19'dan hayatını kaybettiğini duyurdu.

Urfa'nın Viranşehir ilçesinde Vimed Tıp Merkezi’nde Acil Tıp Hekimi olarak çalışan  Dr. Abdurrahman Demir koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Vefat haberini Şanlıurfa Tabip Odası Twitter hesabından duyurdu. Açıklamada Demir'in ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulunan Şanlıurfa tabip Odası, ''Şanlıurfa Viranşehir’de Vimed Tıp Merkezi’nde Acil Tıp Hekimi olarak çalışan üyemiz Dr. Abdurrahman Demir koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına baş sağlığı dileriz.'' açıklamasını yaptı.

Urfa Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Faik Tatlı daha önce yaptığı bir açıklamada Urfa'da yoğun bakım ünitelerindeki yatak sayısının yetersizliğini dile getirmişti. Tatlı aynı açıklamada hastaların pozitif çıktığı  halde evlerine gönderildiğini ve şehirde günde ortalama 250-350 yeni hasta tespiti yapıldığını açıklamıştı. Yetkililerin vaka sayılarını doğru yansıtmadığını ve bu durumun önlemlerin gevşetilmesine sebep olduğundan yakınmıştı.