Urfa ve Amasya'da tarım işçilerini taşıyan araçlar kaza yaptı: 1 ölü 34 yaralı

Urfa ve Amasya'da tarım işçilerini taşıyan araçlar kaza yaptı: 1 ölü 34 yaralı

Urfa'da tarım işçilerini taşıyan araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı. Amasya'da da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 18 kişi yaralandı.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza nedeniyle sürücü ve 17 işçi yaralandı. Osmancık'tan Gümüşhacıköy'e tarım işçilerini taşıyan minibüs, Ulubel mevkisinde devrildi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü ile minibüsteki 17 kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Gümüşhacıköy ve Merzifon'daki hastanelere kaldırıldı.

URFA'DA 1 ÖLÜ, 16 YARALI

Tarım işçilerinin minibüsü ve otomobilin kazası

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre; Urfa merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan Akabe-Toki çevreyolunda tarım işçilerini taşıyan minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı. Kırsal Karaali Mahallesi’nde tarım işçilerini Antep’e götürmek için yola çıkan minibüs, yakıtının bitmesi sonucu ters yola girip akaryakıt istasyonuna gitmek istediği sırada karşı yönden gelen otomobile çarpıp şarampole yuvarlandı. 

Kazada otomobil sürücüsü Mustafa A. olay yerinde yaşamını yitirirken, tarım işçileri yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.