Ünye Kaymakamı ve Belediye Başkanının Covid-19 testi pozitif çıktı

Ünye Kaymakamı ve Belediye Başkanının Covid-19 testi pozitif çıktı

Ordu'nun Ünye ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'ya Covid-19 şüphesiyle yapılan testlerin sonucu pozitif çıktı.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu ve evde izole ortamda tedavi gördüklerini açıklayan Ünye Kaymakamlığı''Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan şifalar diliyoruz. Bu zorlu süreçte görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm görevlilere kolaylıklar diliyor ve onlara saygı ve teşekkürün en somut göstergesi olarak sizleri bir kez daha alınan tedbirlere gönüllü olarak uymaya davet ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Duruma dair Belediye Başkanı Tavlı da sosyal medya hesabından  ''Sevgili hemşehrilerim, koronavirüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonucum pozitif çıktı. Sağlık durumum iyi olmakla birlikte kontrol amaçlı evimde izole durumdayım. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Virüsle mücadelede en etkin yol olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uyalım." açıklamasını yaptı.