Üniversitede işlem yapacak memur kalmadı!

Üniversitede işlem yapacak memur kalmadı!

Gazi Üniversitesi'nden ayrılarak kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde işlem yapacak memur kalmadı. Buna göre, İletişim Fakültesinde dekan sekreteri öğrenci işleri memuru, fakülte teknisyeni çaycı ve eski fakülte sekreteri de evrak kayıt memuru olarak çalıştırılıyor.

Gazi Üniversitesi’nin dokuz fakültesi, üç yüksekokul ve üç meslek yüksekokulunun devredilmesiyle kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde işlem yapacak memur kalmadı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Gazi Üniversitesi kadrosunda olan memurların geri çağırılması nedeniyle üniversite birimlerinde şu an işlem yapılamıyor. İletişim Fakültesinde dekan sekreteri öğrenci işleri memuru, fakülte teknisyeni çaycı ve eski fakülte sekreteri de evrak kayıt memuru olarak çalıştırılıyor.

Öğrenciler ise konuyla ilgili, “İletişim Fakültesi dekanı, fakültenin birkaç memuru hariç tümümün geri çağırıldığı söyledi. Dekanın bizlere söylediğine göre, Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde sadece İletişim Fakültes’nde işlem yapılabiliyor. Geri kalan sekiz fakültesinde de memur olmadığı için işlemlerin durduğunu söyledi” dedi.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YEMEK VERİLMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Gazi Üniversitesi 1 Temmuz tarihinde yaptığı duyuru ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ne devredilen fakültelerde artık yemek hizmeti verilmeyeceğini ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin öğle yemekleri için yeni bir protokol yapması gerektiğini duyurmuştu.

DAHA FAZLA