Ümit Özdağ'dan HDP'li Paylan'a tehdit: 'Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın'

Ümit Özdağ'dan HDP'li Paylan'a tehdit: 'Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın'

Ümit Özdağ, HDP'li Paylan'ı hedef alan "Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine" şeklinde ifadelerin yer aldığı tehdit dolu bir mesaj yayınladı.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz. Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz" diyen HDP Milletvekili Garo Paylan'ı tehdit etti.

Göçmenlere yönelik ayrımcı açıklamaları ve hedef göstermesiyle gündemden düşmeyen Özdağ "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın" dedi.

Ermeni Soykırım’ının yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yapan Paylan'ı tehdit eden Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın.”