İstanbul Fatih'te, Ülkü Ocakları yöneticileri, Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Yedikule Anadolu Lisesi'ne girerek okul içerisinde siyasi propaganda yaptı.
Ülkü Ocakları yöneticilerinin kantinde ve okul bahçesinde öğrencilerle toplantı yaptıkları görüldü. Öte yandan iki okulda da okul müdürlerinin Ülkü Ocakları yöneticilerini odasında ağırlaması ve birlikte poz vermeleri dikkat çekti.
'Fatih Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masası Başkanlığı' adlı Facebook hesabından paylaşılan görüntülerde, "Yedikule Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek oradaki Ülkücü kardeşlerimiz ile bir araya gelme fırsatı yakaladık, Müdür bey ile görüşerek sıcak sohbetlerine nail olduk, kardeşlerimizin durumları hakkında bilgiler aldık, biz onlardan razıyız, Allah'ta razı olsun." ve "Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek oradaki Ülkücü kardeşlerimiz ile bir araya gelme fırsatı yakaladık, ziyaretimizde Teşkilatımız ile sohbet ettik, Okul müdürünü ziyaret ettik ve sizlerinde bildiği üzere Türkmen Dağında, Bayırbucak'ta şehadete yürümüş olan Şehidimiz İbrahim Küçük Ağabeyimizin, kız kardeşi oradaki Öğretmenlik vazifesini yerine getirmeye çalışıyor, onada ziyaretimizi ve taziyemizi kendimize bir borç bildik." şeklinde ifadeler yer aldı.