UEFA, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi Finali'ni 1 yıl erteledi

UEFA, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi Finali'ni 1 yıl erteledi

UEFA'nın yaptığı toplantıda Şampiyonlar Ligi kararları belli oldu. Alınan karara göre bu sene İstanbul'da oynanması planlanan final maçı Lizbon'a alınırken, UEFA, 2021 Şampiyonlar Ligi Finali'nin İstanbul'da oynanacağını açıkladı.

UEFA, Şampiyonlar Ligi programını açıkladı. İstanbul'da oynanması planlanan 2020 Şampiyonlar Ligi Finali, Portekiz'in Lizbon şehrinde oynanacak. 2021 Şampiyonlar Ligi Finali ise İstanbul'da oynanacak.

12-23 Ağustos tarihleri arasında Lizbon'nda gerçekleşecek olan 8'li finalle birlikte Devler Ligi'nin kazananı belli olacak. UEFA, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali'ni ise 1 yıl erteledi. İstanbul, 2021 yılının Şampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipliği yapacak.

AVRUPA LİGİ MAÇLARI ALMANYA'DA OYNANACAK

Avrupa Ligi maçları ise Almanya'daki 4 statta oynanacak. Avrupa Ligi'nin kazananı, Köln, Duisburg, Düsseldorf ve Gelsenkirchen'de oynanacak olan karşılaşmaların ardından belli olacak.

2020 Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi finalinin seyircili ya da seyircisiz oynanacağına dair karar 15 Temmuz'a kadar verilecek.