Türkiye'de koronavirüsten 3'üncü ölüm

Türkiye'de koronavirüsten 3'üncü ölüm

Başhekimlikten yapılan açıklamada, Yalman'ın 3 hafta önce İran'da bulunduğu belirtildi. Sağlık Bakanı Koca da Yalman'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 3'üncü kişi olduğunu söyledi.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın Covid-19 nedeniyle  öldüğü iddiasına Başhekimlikten yapılan açıklamada, "Aytaç Yalman'ın corona virüs nedeniyle öldüğü kanaati oluşmuştur" denildi. Sağlık Bakanı Koca da Yalman'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

KRT TV’de ‘Sisler Bulvarı’ programını yapan Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, eski Jandarma Genel Komutanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybettiğini ve eşi ile kız kardeşinin de karantinaya alındığını öne sürmüştü.

'KORONAVİRÜS KANAATİ OLUŞTU'

İstanbul’daki Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (eski GATA) tedavi görürken yaşamını yitiren Yalman’la ilgili bu iddiaya yönelik Başhekimlikten yapılan açıklamada, "Aytaç Yalman'ın corona virüs nedeniyle öldüğü kanaati oluşmuştur" ifadeleri kullanıldı.

‘3 HAFTA ÖNCE İRAN’DA BULUNMUŞTU’

Açıklamada ayrıca, Yalman'ın 3 hafta önce İran'da bulunduğu belirtildi. 

KOCA: SAYI 3'E YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.