Türkiye İşçi Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü açıldı

Türkiye İşçi Partisi Çerkezköy İlçe Örgütü açıldı

TİP, Tekirdağ Çerkezköy İlçe Örgütü açılışını tamamladı. Açılışta konuşan Genel Başkan Erkan Baş, "İktidar bizi yalnızlaştırmaya çalıştıkça el ele vereceğiz ve bu örnekte olduğu gibi örgütlenmeleri güçlendireceğiz" dedi.

İleri Haber

Yerel örgütlerinin açılışlarına devam eden Türkiye İşçi Partisi (TİP); Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde açılış çalışmalarını tamamladı.

Açılışa TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş'ın yanı sıra CHP'li Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı temsilcileri ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ETY SYDD) üyelerinin yanı sıra Umut-Sen ve Emekli Sen katıldı.

Açılışta konuşan Erkan Baş, emekçilerin siyasete katılmaları gerektiğini belirtirken, "Çerkezköy için küçük görünen bu bina çok büyük bir hamledir. Çünkü emekçiler siyasete katılmadıkça bu düzenin değişme ihtimali yoktur" dedi.

Baş konuşmasının devamında "Sosyalizmin insana uygun olmadığını anlatıyorlar. Pandemiden çıkardığımız sonuç ise ancak birbirimizle dayanışırsak yaşayabiliyoruz. Pandemiden çıkardığımız sonuç, bu düzenin ne kadar insan düşmanı olduğunu gösteriyor. İktidar bizi yalnızlaştırmaya çalıştıkça el ele vereceğiz ve bu örnekte olduğu gibi örgütlenmeleri güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP'li Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de açılışta söz alırken "Bu devrimci açılımı çok önemli buluyorum. Bir dost partinin temsilcisi olarak burada olmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.