Tüm Bel-Sen'den yanan ormanlar için kampanya çağrısı

Tüm Bel-Sen'den yanan ormanlar için kampanya çağrısı

Tüm Bel-Sen yayınladığı bir açıklamayla Türkiye'de son zamanlarda sıklıkla çıkan yangınlarında yitirilen ormanlar için kampanya çağrısında bulundu.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) yayınladığı bir açıklamayla Türkiye'de son zamanlarda sıklıkla çıkan yangınlarında yitirilen ormanlar için kampanya çağrısında bulundu.) yayınladığı bir açıklamayla yanan ormanlar için yardım kampanyası çağrısında bulundu.

Açıklamada, "Nasıl ki Öykü Arin kampanyasıyla onlarca hastanın uygun ilik bulmasını sağladıysak, bu sefer de kaybettiğimiz ağaçların yerine örgütlü gücümüzle daha fazlasını koymak için harekete geçeceğiz" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

YİTİRDİĞİMİZ ORMANLARIMIZI EL BİRLİĞİ İLE ÇOĞALTIYORUZ

Maalesef uzun süredir Türkiye’nin her tarafında çıkan orman yangınları için üzülüyor ve endişeleniyoruz. Özellikle son günlerde İzmir’de peş peşe çıkan yangınlar bu üzüntümüzü daha da artırdı. İtfaiye emekçilerinin tüm özverili çalışmasına rağmen kuvvetli rüzgâr ve ihmaller nedeniyle birçok ağacımızı yitirdik. Ancak bizler üzülmekten daha fazlasını yapabileceğimizi biliyoruz. Nasıl ki Öykü Arin kampanyasıyla onlarca hastanın uygun ilik bulmasını sağladıysak, bu sefer de kaybettiğimiz ağaçların yerine örgütlü gücümüzle daha fazlasını koymak için harekete geçeceğiz.

Tüm Bel-Sen olarak daha önce Ege Orman Vakfı aracılığıyla Foça ve Menderes’te böyle bir çalışma yürütmüş ve üyelerimizin adına dikilen fidanlarla korular meydana getirmiştik. Benzer bir kampanyayı, bu sefer daha güçlü bir şekilde tekrarlayacağız.

Yanan yerlerin ağaçlandırması için belli bir süre geçmesi gerektiğinden, Kınık ilçemizin Cumalı köyünde yeni bir fidan dikme kampanyası düzenliyoruz. Ege Orman Vakfı hesabına yatıracağınız 11 TL ile hem adınıza bir ağaç dikilecek hem de size hatıra olarak bir sertifika verilecektir. İlk ivmenin 30.000’e yakın çalışanıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi emekçilerinden başlayacağına dair kuşkumuz yok. Şimdi gücümüzü gösterelim ve ülkemizin her geçen gün griye çalan rengini tekrar yeşile çevirelim.

Denizbank Ege Ticari Merkez Şube

Alıcı Adı Soyadı: Ege Orman Vakfı

IBAN TR: 47 0013 4000 0042 5403 9000 01

Sertifika edinebilmek için bu İBAN numarasına para gönderirken Ad Soyad kısmına “Ege Orman Vakfı” açıklama kısmına adınız soyadınızla birlikte  “Fidanlar Ağaca” yazmanız yeterlidir. Ege Orman Vakfı tarafından hazırlanacak olan sertifikalar daha sonra sendikamıza gönderilecektir. Sertifikasını almak isteyen dostlarımız bizimle iletişime geçebilirler.

Adresimiz: 861. Sokak Jüt Han No: 72 Kat: 4 No: 401 Konak / İZMİR

Telefonumuz: 0232 445 60 21

Ayrıca Ege Orman Vakfı ile iletişime geçmek isterseniz Pelin ÇULLU’ya 0232 464 51 60 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.