TTB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp ev baskınıyla gözaltına alındı

TTB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp ev baskınıyla gözaltına alındı

Van Hakkari Tabip Odası, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, TTB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp’ın bu sabah evine yapılan baskınla gözaltına alındığını duyurdu.

İleri Haber

TTB Yüksek Onur Kurulu Üyesi ve Selahattin Demirtaş’ın eniştesi Dr. Şeyhmus Gökalp, bu sabah evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Van Hakkari Tabip Odası’ndan Gökalp’ın gözaltına alınmasına ilişkin yapılan açıklamada, “Arkadaşımız derhal serbest bırakılmalıdır” denildi.

Van Hakkari Tabip Odası, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yüksek Onur Kurulu Üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp’ın bu sabah evine yapılan baskınla gözaltına alındığını duyurdu.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“TTB Yüksek Onur Kurul Üyesi Dr.Şeyhmus Gökalp bu sabah evine yapılan baskınla gözaltına alınmıştır. Yargı bağımsızlığının ve demokrasinin en çok tartışıldığı bu dönemde bu uygulama ülkenin getirildiği içler acısı durumu ortaya koymaktadır. Arkadaşımız derhal serbest bırakılmalıdır”

75 KİŞİLİK GÖZALTI LİSTESİ VAR

Edindiğimiz bilgiye göre, Gökalp'ın gözaltına alındığı soruşturmaya ilişkin polisin elinde 75 kişilik bir gözaltı listesi olduğu öğrenildi.