Trump, en çok kendiyle şükran duyuyor: Muazzam fark yarattım

Trump, en çok kendiyle şükran duyuyor: Muazzam fark yarattım

Şükrün Günü dolayısıyla gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, en çok kendisiyle şükran duyduğunu söylerken "Muazzam fark yarattım" diye ekledi.

Trump, ülkede her kasım ayının dördüncü perşembesi kutlanan Şükran Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada en çok kendisine şükran duyduğunu söyledi.

"Görevi devraldığım günden bugüne ülke o kadar güçlendi ki, inanamazsınız. Yabancı liderler diyor ki, şimdiki ABD ile iki yıl öncesinin ABD'si arasındaki güç farkına inanamıyoruz" diyen Trump "Muazzam fark yarattım" şeklinde konuştu.

Şükran Günü ve devamındaki tatilini Florida'nın Mar-a-Lago sahilindeki malikanesinde geçiren Trump, güne özgü faaliyetler olarak telefonla ordu mensuplarını aradı, gazetecilerle sohbet etti.

'MUAZZAM FARK YARATTIM'

Bir gazetecinin bu yıl en çok neye şükran duyduğu sorusu üzerine 'en çok kendisine müteşekkir olduğunu' dile getiren Trump, bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

"Muhteşem bir aileye sahip olduğum ve bu ülkede muazzam bir fark yarattığım için… Ben bu ülkede muazzam fark yarattım. Görevi devraldığım günden bugüne ülke o kadar güçlendi ki, inanamazsınız. Demek istediğim, görüyorsunuz, o kadar çok güçlendi ki, insanlar inanamıyor bile. Yabancı liderleri gördüğümde, bana diyorlar ki, şimdiki ABD ile iki yıl öncesinin ABD'si arasındaki güç farkına inanamıyoruz. Büyük ilerleme kaydettik."