Trafik kavgasında 13 kurşunla öldürülen Serdar Çekiç'in davası ertelendi

Trafik kavgasında 13 kurşunla öldürülen Serdar Çekiç'in davası ertelendi

İstanbul'da 3 Temmuz 2019 tarihinde TEM Otoyolu'nun Bağcılar kısmında bir trafik kavgası sonucunda 13 kurşunla öldürülen Serdar Çekiç'in davası 15 Eylül'e ertelendi.

Geçen yıl 3 Temmuz tarihinde İstanbul Bağcılar'da motosiklet sürücüsü Hasan Saykal, TEM otoyolunda tartıştığı Serdar Çekiç’i 13 el ateş ederek öldürmüştü. Konuya ilişkin davanın ilk duruşması bugün görüldü, dava 15 Eylül'e ertelendi. Sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Cinayetin ardından bireysel silahlanmaya karşı harekete geçen Çekiç'in ailesi, "Bu cani en ağır cezayı alsın ve bizim yaşadığımız bu acıyı başkaları yaşamasın" demişti.

"ÖLDÜRDÜĞÜN BİR İNSANIN AİLESİNE NASIL BAŞSAĞLIĞI DİLERSİN?"
Bugün Bakırköy Adliyesi'nde görülen davanın ardından adliye önünde Çekiç'in ailesi ve avukatı tarafından bir basın açıklaması düzenlendi. 

Serdar Çekiç'in cinayet esnasında yanında olan ablası sanığın yalan ifadelerde bulunduğunu dile getirirken, kendisini de ölümle tehdit ettiğini yineledi. Bununla birlikte sanığın kendilerine başsağlığı dilemesi üzerine, "Öldürdüğün bir insanın ailesine nasıl başsağlığı dilersin?" diyerek tepki gösterdi.