Trabzonspor-Fenerbahçe maçı yargıya taşınıyor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı yargıya taşınıyor

Basketbol Süper Ligi’nde karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüpleri, maçta yaşananları yargıya götürmeye hazırlanıyor.

Basketbol Süper Ligi’nde dün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan Fenerbahçe- Trabzonspor maçında tribünde açılan pankart ve edilen küfürler nedeniyle her iki kulüp de suç duyurusunda bulundu.

Maçın ikinci çeyreğinin sonlarına doğru sahada yaşanan bir pozisyon dolayısıyla tribünde başlayan gerginlik, Trabzonsporlu taraftarların sahaya girmeye çalışmasına kadar ilerleyince maça bir saate yakın ara verildi. Tribünlerin boşlatılmasıyla devam eden maçı Fenerbahçe 90-119 kazanırken, maçın ardından Fenerbahçe’nin resmi sitesinden maçta yaşananlarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu karşılaşma esnasında spor salonunda açılan pankart, maç boyunca edilen küfürler, salonda yaşanan sportmenliğe aykırı olaylar, sporcularımızın maruz kaldığı şiddet ortamı ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı’nın hakaret ve iftira dolu açıklamalarıyla ilgili tarafımızdan suç duyurusunda bulunulmuştur.”

TRABZONSPOR’DAN KARŞI SUÇLAMA

Fenerbahçe’nin açıklamasının ardından bir açıklama yapan Trabzonspor ise Fenerbahçe’nin kendilerine ağır ithamlar yönelttiğini iddia ederek, bu ithamlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Seyirci inisiyatifiyle açılan bir pankartı bahane edip tüm camiayı FETÖ’cülükle suçlayan, bu kadar ağır ithamlarda bulunan Fenerbahçe Kulübü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.”.

DAHA FAZLA