Top velilere atıldı... Bakan Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Top velilere atıldı... Bakan Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Covid-19 pandemisinin yeniden artışa geçmesiyle bir türlü netleştirilemeyen yüz yüze eğitim konusunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yazılı açıklamada bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 21 Eylül’de yüz yüze eğitime sadece okul öncesi ve 1. sınıfların başlayacağını belirterek topu velilere attı. Selçuk, "Velilerimiz isterlerse öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler" dedi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisinin yeniden artışa geçmesiyle bir türlü netleştirilemeyen yüz yüze eğitim konusunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yazılı açıklamada bulundu.

Selçuk, şunları söyledi:

- "21 Eylül olarak belirlediğimiz başlangıç tarihinde, yüz yüze eğitim öğretime sadece -hâlihazırda zaten açık olan okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan birinci sınıf öğrencilerimizle başlayacağız."

TOP VELİLERE ATILDI

- "Velilerimiz isterlerse öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler" diyen Selçuk, "Bu durumda öğrencimiz, uzaktan eğitime devam edecek ve devamsız sayılmayacaktır."