TİP, online Avrupa Forumu gerçekleştirecek

TİP, online Avrupa Forumu gerçekleştirecek

“Avrupa'da yükselen sağ popülizm ve ırkçılık nereye gidiyor?”, “Toplumsal hareketler çıkış yolunu bulabilecek mi?” başlıkları altında yapılacak forumda TİP Bilim Kurulu üyeleri İlke Bereketli ve Hakan Güneş de birer sunum yapacak.

İleri Haber

TİP Avrupa örgütleri tarafından 9 Ağustos’ta online olarak Avrupa Forumu gerçekleştirilecek. Sunumların da yapılacağı forum, Orta Avrupa Zaman Dilimi’ne göre saat 19.00’da başlayacak. Forum için kayıtlar [email protected] adresine gönderilecek maillerle alınacak.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Avrupa örgütleri, “Avrupa'da yaşayan dostlarımız davetlidir” çağrısıyla 9 Ağustos Pazar günü online olarak Avrupa Forumu düzenliyor. “Avrupa'da yükselen sağ popülizm ve ırkçılık nereye gidiyor?”, “Toplumsal hareketler çıkış yolunu bulabilecek mi?” başlıkları altında yapılacak forumda TİP Bilim Kurulu üyeleri İlke Bereketli ve Hakan Güneş de birer sunum yapacak.

Online olarak Zoom uygulaması üzerinden yapılacak forum Orta Avrupa Zaman dilimine göre saat 19.00’da başlayacak. Forumdan önce, [email protected] adresine mail göndererek kayıt yaptırılması gerekiyor.