TİP Milletvekilleri ülkenin dört bir yanında halk buluşmalarına devam ediyor

TİP Milletvekilleri ülkenin dört bir yanında halk buluşmalarına devam ediyor

Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Bir Yol Var” kampanyası kapsamında milletvekilleri ve parti heyetleriyle birlikte il örgütleri öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde Antakya, Bodrum ve Urfa’da halk ile buluşmalar gerçekleştirdi.

İleri Haber

Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekillerinin, “Meclis’i halka, halkı Meclis’e taşımak” amacıyla Bir Yol Var diyerek Türkiye’nin farklı kentlerine başlattığı yolculuk devam ediyor. 

TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş’ın dün başladığı Muğla ziyareti, beraberindeki parti heyetiyle bugün de devam etti. Erkan Baş ve parti heyeti önce Konakaltı’nda partililer ile kahvaltı yaptı. Heyet, ardından Kötekli’de halk buluşmasına katıldıktan sonra Menteşe’de Muğla İl Örgütü Binasının açılışında yer aldı. Baş ve parti heyeti, İl Örgütünün açılışının ardından “aydınlık bir ülke kurmak ve memleketin geleceğini gençlerle birlikte inşa etmek” için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Devamında ise heyet ve Baş, Milas Koru Köyü’ne ziyarette bulunup buradan da Bektaşi Alevi Kültür Derneği’nde yurttaşlar ile buluştu.

AHMET ŞIK, TÜRKİYE TURUNA SAMANDAĞ’DA DEVAM ETTİ

Kampanya kapsamında Hatay’da bulunan İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ve beraberindeki heyet, Türkiye turuna bugün de Samandağ’da devam etti. Şık, ilçe örgütünün düzenlediği söyleşinin ardından söyleşiye katılanlar ile sohbet gerçekleştirdi. Şık, daha sonra yerel radyo Asya Radyo’da bir programa, hafta içi yayınlanmak üzere, konuk oldu.  Günün son etkinliğinde ise Şık ve beraberindeki heyet parti dostlarını ziyaret etti.

BARIŞ ATAY VİRANŞEHİR’DE

Dün Diyarbakır’da Türkiye turunu sürdüren TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, bugün Şanlıurfa’da tura devam etti. Atay ve parti heyeti Şanlıurfa Barosu Tahir Elçi Konferans Salonu’nda halk buluşmasında Şanlıurfalılar ile bir araya geldi.