TİP, Meclis'te SPod ve İstanbul Geri Dönüşüme Katkı Derneği temsilcileri ile görüştü

TİP, Meclis'te SPod ve İstanbul Geri Dönüşüme Katkı Derneği temsilcileri ile görüştü

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Meclis'te SPoD temsilcileri ile Barış Atay ise İstanbul Geri Dönüşüme Katkı Derneği temsilcileri ile görüştü.

İleri Haber

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Bir Yol Var kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında halk buluşmalarını sürdürürken; bir yandan da sendika, dernek ve demokratik kitle örgütleri ile de temaslarını sürdürüyor. TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş ile Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay da bugün Meclis'te görüşmelerde bulundu. 

BAŞ, SPoD TEMSİLCİLERİNİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bugün Meclis'te düzenlediği basın toplantısında "Tüm yurttaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle iktidar tarafından sistematik olarak nefret saldırılarına maruz kalan ve bu karanlık sistemin en büyük mağdurlarından olan LGBTİ+’lar için on yıldır onurlu bir mücadele sürdüren, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nden (SPoD) dostlarımızı bugün Meclis’te misafir edeceğimizi de paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullanan TİP Genel Başkanı, SPoD temsilcileri ile bir araya geldi.

ATAY, GERİ DÖNÜŞÜM İŞÇİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'da Meclis'te uzun süredir AKP iktidarının hedefinde yer alan geri dönüşüm işçileri ile bir araya geldi. İstanbul Geri Dönüşüme Katkı Derneği temcilcileri, Atay'ı ziyaret etti ve karşılıklı dayanışma mesajları iletildi.