TİP Genel Başkanı Erkan Baş: Planlı bir linç girişimi yaşandı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş: Planlı bir linç girişimi yaşandı

TİP Genel Başkanı, "Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun. İktidarın her tür baskı ve saldırısına karşı dayanışma içinde olacağız" dedi.

İleri Haber

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, AKP’li vekillerin Meclis’te CHP’li Engin Özkoç’a yönelik linç girişimiyle ilgili “Bir kavga yoktu; planlı bir saldırı-linç girişimi yaşandı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine verdiği yanıtların ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda AKP’li vekiller tarafından linç girişimine maruz kaldı.

ERKAN BAŞ: PLANLI LİNÇ GİRİŞİMİYDİ

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Bir kavga yoktu; planlı bir saldırı-linç girişimi yaşandı” ifadelerini kullandı.
Baş’ın paylaşımı şöyle:

"TBMM'de kavga" olarak haberleştirilen olay yaşanırken toplantı salonundaydım. Bir kavga yoktu; planlı bir saldırı-linç girişimi yaşandı. Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun. İktidarın her tür baskı ve saldırısına karşı dayanışma içinde olacağız.