TİP Avcılar İlçe Bürosu açıldı

TİP Avcılar İlçe Bürosu açıldı

TİP Avcılar İlçe Bürosu, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın katılımıyla açıldı.Açılışa yoğun katılım olduğu dikkat çekti.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde Türkiye İşçi Partisi Avcılar İlçe Bürosu, düzenlenen etkinlikle açıldı. Açılışa Pir Sultan Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Ağçal, Yeşilkent Mahallesi Muhtar Adayı Ergün Koçkaya, KHK mağduru akedemisyen Doç. Dr. Savaş Karabulut, sivil inisiyatif sözcüleri, siyasi parti ve dernek temsilcileri ile yurttaşların yanı sıra TİP Genel Başkanı Erkan Baş da katıldı.

Açılışta konuşma yapan Erkan Baş, devrimcilerin görevlerinin sadece AKP iktidarının ülkeyi ne kadar kötü yönettiğini anlatmaktan ibaret olamayacağını belirterek, bu dönemin temel ihtiyacının devrimcileşmek ve sosyalist hareketler ile işçi sınıfı arasındaki kopukluğun giderilerek, işçileşmek, devrimcileşmek olduğunu ifade etti. 

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Türkiye İşçi Partisi’nin işçi sınıfının öncü partisi olması hedefini taşıdığı ve bu doğrultada örgütlendiğini vurgulayarak, "Bununla birlikte güncel görevlerin omuzlanmasında her aşamada sol, sosyalist, demokratik güçlerlin birliği esas alınmalıdır" dedi.

Açılış etkinliği, sivil inisiyatif  sözcülerinin, katılımcıların öneri ve katkılarını paylaşmasının ardından coşkulu bir şekilde sona erdi.