TİP aracına sabotaj girişimi!

TİP aracına sabotaj girişimi!

TİP'in Antakya'da ve bölgede parti faliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonu kimliği bilinmeyen kişiler tarafından gevşetildi.

İleri Haber

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay'ın Antakya ilçesinde ve bölgede parti faliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonu kimliği belirsiz kişiler tarafından gevşetildi.

TİP bölge sorumlusunun araçtan normal ses gelmemesi üzerine servise götürmesiyle anlaşılan olayda sağ ön tekerlekteki 5 bijonun tamamının gevşediği, ikisinin düştüğünü tespit edildi.

Servis çalışanı, 80-100 km hıza çıkılmış olsa bijonların tamamının yerinden çıkacağını ve lastiğin yerinden fırlayacağını söylerken, bijonların müdahale olmadan gevşemesinin ve düşmesinin imkansız olduğunu belirtti.

TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletveki Barış Atay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.

Barış Atay'ın açıklaması şu şekilde:

"Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!"