THY'nin kısa hat uçuşlarında rakı, cin ve votka tamamen kaldırıldı

THY'nin kısa hat uçuşlarında rakı, cin ve votka tamamen kaldırıldı

Uygulamanın 6 Aralık tarihinden itibaren belirtilen tüm uçuşlarda başlatılacağı kaydedildi.

THY, 6 Aralık’tan itibaren dış hat ekonomi sınıfında rakı, votka, cin ikramları yapmayacak.

Türk Hava Yolları (THY); dış hatlar ekonomi sınıflarında alkol ikramı ile ilgili radikal kararlar aldı. Dış hat ekonomi sınıfında rakı, votka ve cin ikramını kaldıran THY, 6 saati aşan ER (ekonomi) olarak bilinen uçuşlarda ise tek tip Ballantines marka viski ikram edeceğini duyurdu ve konu ile ilgili olarak kabin memurları ve Turkish Do&Co şefleri bilgilendirildi.

Uygulamanın 6 Aralık tarihinden itibaren belirtilen tüm uçuşlarda başlatılacağı kaydedildi.

HANGİ ALKOLLÜ İÇECEKLER VERİLİYOR

THY'nin kısa mesafeli dış hat seferlerinde yerli ve yabancı olmak üzere iki çeşit kırmızı-beyaz şarap ile bira yükleniyor. Business class’ta ise standart alkollü içecek servisi gerçekleştiriliyor.

THY’NİN KISA DIŞ HAT UÇUŞLARI HANGİLERİ?

Soçi, Beyrut, Köstence, Bükreş, Selanik, Karadağ, Atina, Odesa, Dubrovnik, Kherson, Priştina, Üsküp, Tiran, Belgrad, Cluj, Dnipropetrovsk, Kiev, Saraybosna, Sofya, Varna, Astrahan, Budapeşte, Erbil, Hurghada, Ljubljana, Nahçıvan, Prag, Salzburg, Varşova, Bağdat, Batum, Graz, Süleymaniye, Lviv, Napoli, Rostov, Tiflis, Zagrep, Bologna, Kahire, Bakü, Oblasti, Malta, Necef, Şarm el Şeyh, Moskova Vnukovo, Katanya, İskenderiye, Kösice, Minsk, Zaporijya, Stavropol, Vilnius.

THY; Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Necef, Kahire, İskenderiye hatlarında uzun süredir alkol servisi yapmıyor.