THODEX vurguncusu Özer ile olan fotoğraftaki üçüncü kişi Soylu'nun yeğeniymiş!

THODEX vurguncusu Özer ile olan fotoğraftaki üçüncü kişi Soylu'nun yeğeniymiş!

2 milyar dolarlık kripto parayla yurt dışına kaçtığı öne sürülen Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in Süleyman Soylu ile olan fotoğrafında yer alan üçüncü kişinin Soylu'nun yeğeni Hasan Berk olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü kişinin Soylu'nun yeğeni Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıktı.

Fatih Faruk Özer'in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafları tartışma yaratmıştı. Soylu söz konusu fotoğrafa ilişkn sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İlgili şahıs Faruk Fatih Özer'i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019'da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhuriyet'te yer alan haberde, Thodex’in sahibi Faruk Özer’in Soylu ile olan fotoğrafında üçüncü kişinin Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıkmıştı.