TGB’li ve ülkücü çetelerden faşist provokasyon: ODTÜ’lü öğrenciler çetelere geçit vermedi!

TGB’li ve ülkücü çetelerden faşist provokasyon: ODTÜ’lü öğrenciler çetelere geçit vermedi!

TGB’li ile ülkücü faşistlerden oluşan bir grup geçtiğimiz gün ODTÜ’den beyaz bir araç ile kaçmıştı. Bugün de bir araya gelen faşist grup polis eşliğinde devrimci öğrencilere saldırmaya kalkıştı.

İleri Haber 

TGB’li ve ülkücülerden oluşan bir grup faşist çete, geçen gün Orta Doğu Teknik Üniversitesi’den (ODTÜ) beyaz bir araç ile kaçmıştı. Bugün de üniversitede toplanan faşist çete polis eşliğinde üniversite öğrencilerine saldırmaya kalkıştı.

Polis ve ÖGB eşliğinde okula girip slogan atan faşist grup daha önce de AKP-TGB ve ülkücü çeteler ortaklığıyla etkinlik düzenlemek istemiş, ODTÜ öğrencileri faşist çeteleri fakülteye sokmazken, yaptıkları basın açıklamasında "ODTÜ'de kadın katillerine geçit yok!" demişlerdi.

‘OKULA GİRENLERİN ÇOĞU ÖĞRENCİ DEĞİL’

İleri Haber’e konuşan ODTÜ’lü bir öğrenci faşist çetelerin öğrenci olmadıklarını ve okul girişlerinde kimlik kartlarının sorulmadığını belirterek, “Geçen sefer de böyle olmuştu, TGB’li grubun içerisindekilerin çok azı ODTÜ öğrencisi. Arkadaşlarımızın gördüklerine göre güvenlik, kimlik sormadan bir servis dolusu faşisti okula aldı” dedi.

ÖĞRENCİLER FAŞİST PROVOKASYONA KARŞI BİR ARAYA GELDİ

TGB-AKP ve ülkücülerden oluşan faşist çetelere karşı ODTÜ öğrecnileri bir araya geldi.

 

 

DAHA FAZLA