'Tetikçi' Cem Küçük lakabının hakkını veriyor: Sanatçıları hedef gösterdi, tehdit etti

'Tetikçi' Cem Küçük lakabının hakkını veriyor: Sanatçıları hedef gösterdi, tehdit etti

24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde ‘En iyi yönetmen’ ödülünü alan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadığı gerekçesiyle Oyuncu Meltem Cumbul’u hedef gösteren AKP’nin yandaş gazetecisi Cem Küçük, bu defa da film festivalinde aldığı ödülü Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya adayan Oyuncu Başak Köklükaya’yı hedef göstererek, tehdit etti.

AKP’nin yandaş gazetecisi olmasıyla ve ‘tetikçi’liğiyle tanınan Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, yine hedef gösterdi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 24. Uluslararası Adana Film Festivali’nin sunuculuğunu yapan Oyuncu Meltem Cumbul’u, ‘en iyi yönetmen’ ödülünü alan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadığı gerekçesiyle “Tam bir ukalalık ve faşizm örneği…” sözleriyle hedef tahtasına koyan Küçük, bu defa da aynı festivalde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü alan Başak Köklükaya’yı hedef göstererek, tehdit etti.

SAVCILAR KÖKLÜKAYA’YI İFADEYE ÇAĞIRABİLİR

Katıldığı bir televizyon programında, aldığı ödülü “Bu önemli ve güzel ödülü hala direnmekte olan, onuruyla yaşamayı seçen, onuruyla yaşamak için direnenlere ithaf etmek istiyorum” sözleriyle 211 gündür açlık grevinde olan eğitim emekçileri Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya adayan Oyuncu Başak Köklükaya’yı hedef gösteren Küçük, “Savcılar Başak Köklükaya’yı ifadeye çağırabilir.” diyerek Köklükaya’yı tehdit etti.

DAHA FAZLA