Terim'in doktorundan açıklama: 'Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle temas etti'

Terim'in doktorundan açıklama: 'Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle temas etti'

Kocatürk, Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında sorulan sorulara "Fatih Terim'in şuan durumu iyi. İnşallah böyle devam eder." şeklinde yanıt verdi.

Koronavirüse yakalanan Fatih Terim ile ilgili doktoru Celalettin Kocatürk, "Fatih Terim'e nasıl bulaştığıyla ilgili durumlar var ama bunu paylaşmak ne kadar doğru. Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişilerde tespit edildi” açıklamasında bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastalığına yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgilenen doktorlardan biri olan İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Habertürk TV'de Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında sorulan sorulara "Fatih Terim'in şuan durumu iyi. İnşallah böyle devam eder." şeklinde yanıt verdi.

‘SPOR CAMİASINDAN BU HASTALIĞI OLAN BİRİLERİYLE TEMASI VAR’

Kocatürk ayrıca "Fatih Terim'e nasıl bulaştığıyla ilgili durumlar var ama bunu paylaşmak ne kadar doğru. Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişilerde tespit edildi." ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA