Telefonunun şifresini söylemeyen kızına, ingiliz anahtarıyla şiddet uygulayan baba tutuklandı

Telefonunun şifresini söylemeyen kızına, ingiliz anahtarıyla şiddet uygulayan baba tutuklandı

Çorlu’da D.S., isimli baba, 13 yaşındaki kızına telefonunun şifresini söylemediği için ingiliz anahtarıyla şiddet uyguladı. D.S. sosyal medyada gündeme gelen olay sonrası tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde D.S. isimli baba, telefonunun şifresini söylemediği için 13 yaşındaki kızı A.S.'ye ingiliz anahtarıyla şiddet uyguladı. Olayın sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde gündeme gelmesinin ardından yazılı açıklama yapan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, D.S.'nin tutuklandığını söyledi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2007 doğumlu mağdur A.S, 14.08.2020 tarihinde Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek velayeti altında olduğu ve birlikte yaşadığı babası D.S.’nin, zorla cep telefonunu almak istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını ve babası tarafından darp edildiğini beyan ederek şikayetçi olmuştur. Bu şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayla ilgili derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli D.S.’nin KOVİD-19 salgınından etkilendiğinin tespit edilmesi nedeniyle karantina süresinin sona ermesi beklenmiş, ardından da Başsavcılığımızın talimatıyla 21.08.2020 tarihinde gözaltına alınan şüpheli D.S., tutuklanması istemiyle Çorlu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmiş ve Hakimlikçe tutuklanmıştır. Olayla ilgili soruşturma titizlikle yürütülmektedir.”

DAHA FAZLA